Epic Games Store - Mutant Year Zero, Hyper Light Drifter

Både Mutant Year Zero og Hyper Light Drifter er gratis den neste uken

Nytt tilbud fra Epic-butikken.

Funcom, Heart Machine, Gamer.no

Sent på torsdag tikket Epic Games-butikken over til en ny uke med gratisspill, og som det har vært nylig står to titler på menyen. Frem til 22. august kan du stikke av med både Funcom-spillet Mutant Year Zero: Road to Eden og det fargerike Hyper Light Drifter.

Dersom ett eller begge frister, trenger du bare stikke bort til Epic-butikkens samleside for gratis spill. Der navigerer du videre til butikkoppføringene for hvert av spillene og trykker på den store «Get»-knappen. Ved å logge deg inn, eller opprette en konto dersom du ikke har en allerede, får du spillene permanent lagt til i Epic-biblioteket ditt.

Stemningsfull taktikk

Mutant Year Zero: Road to Eden.
Funcom

Mutant Year Zero: Road to Eden ble utviklet av The Bearded Ladies og publisert av norske Funcom i desember 2018. Spillet er satt til et postapokayptisk Sverige, der spillere stadig vekk må ut i taktisk kamp mot de mange muterte vesenene som har invadert landet.

Vi likte spillet svært godt, og anmelder Aleksandra Jekic satte pris på spenningen i de X-COM-inspirerte kampene, samt omgivelsene det hele utspiller seg i.

– På sitt meste intense sitter man og skjelver på hendene. Og når man lykkes med å ta ned en spesielt stor og krevende gruppe fiender på en lur måte er det like tilfredsstillende som det er i Dark Souls å åpne skattekister med nytt utstyr og sanke fiendenes vrakdeler til eget bruk etterpå, skrev Jekic.

Les hele Mutant Year Zero: Road to Eden-anmeldelsen her »

Vakkert actionspill

Hyper Light Drifter.
Jens Erik Vaaler/Gamer.no

Hyper Light Drifter kom opprinnelig til verden i 2016, utviklet og gitt ut av det amerikanske indiestudioet Heart Machine. Spillet kombinerer action og rollespillelementer, og syr det hele sammen i en fargerik verden full av farer og mystikk.

Også dette spillet ble belønnet med åtte av ti av vår anmelder, som trakk frem Hyper Light Drifters vanskelige, men aldri frustrerende action som svært positiv. Også verdenen og fargepaletten fikk mye ros.

– Heart Machine vet nøyaktig hva slags spill Hyper Light Drifter skal være og har klart å gjennomføre det på ypperlig vis. Det er et hardtslående, refleksbasert action-spill som virkelig kan få adrenalinet til å pumpe. Samtidig vet utviklerne hvordan de skal porsjonere ut slåsskampene og gi spilleren pusterom. De kommer i form av lengre sekvenser der alt du gjør er å bevege deg gjennom de vakre omgivelsene og forsere de slu hindringene som står i veien for deg, var dommen fra Jens Erik Vaaler.

Les hele Hyper Light Drifter-anmeldelsen her »

Les også
Anmeldelse: Hyper Light Drifter

Siste fra forsiden