Konkurranse

Bak luke 17 skjuler det seg en ny premie

Vår adventskalender fortsetter!

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Spillmus fra SteelSeries

I dag er premien en trådet SteelSeries Aerox Snow White. Spillmusen er ultralett og veier kun 59 gram, har et hullete ytre og et svært tynt internkort. Under panseret finner vi moderne Golden Micro IP54-brytere som skal tåle opp til 80 millioner klikk.

SteelSeries

Musa er styrt av TrueMove Core, en egenbygget sporingssensor som er utviklet i samarbeid med PixArt. Denne 35Gs optiske sensoren byr på 8500 CPI og 300 IPS, og skal sørge for at spillingen går som smurt.

Premien er levert av SteelSeries, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster de to om lag 750 kroner tilsammen.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
852 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden