Baldurs Gate 3 og Neverwinter Nights 2?

En representant for Atari postet en litt interessant melding i selskapets spillforum, hvor han nevnte "NWN2" og "BG3".

I en av trådene på Atari sitt forum dedikert til rollespillet The Temple of Elemental Evil klaget flere brukere over at selskapet ikke hadde noen gode spill å by på. Dette var en av PR-folkene i Atari ikke enig i, og han postet derfor en liste over kommende og allerede utgitte kvalitetsspill fra den franske utgiveren.

Under overskriften "Huge titles on the horizon" ble to interessante forkortelser nevnt, nemlig NWN2 og BG3. Hva disse står for er det naturligvis ingen av oss som vet, men det skal ikke så mye fantasi til for å tenke seg at det er snakk om Neverwinter Nights 2 og Baldurs Gate 3.

Det er verd å nevne at denne posten dukket opp forrige torsdag, altså samme dag som Gamer.no proklamerte at Doom III ville komme på Xbox før PC. Atari-representanten ("Grok") insisterte imidlertid på at han snakket sant (etter at oppvakte brukere la merke til datoen), og har også vært aktiv i tråden etter den første april. Likevel må nok denne nyheten tas med en klype salt inntil Atari ser seg tjent med å komme med noen offisielle kunngjøringer.

Siste fra forsiden