Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3-utvikleren ber spillere om å slette hele spillet før lansering

«Early access»-filene kan skape problemer for fullversjonen.

Larian Studios

Etter flere år i «early access» er Baldur's Gate 3 omsider klart for lansering torsdag 3. august. Før spillet ruller over til fullversjonen ber utvikleren imidlertid om at spillere tar noen grep for å unngå trøbbel i overgangsfasen.

Via Twitter skriver Larian at alle som har spilt «early access» bør slette lagringsfilene sine. Utvikleren har tidligere uttalt at disse ikke ville bli med videre til fullversjonen uansett, og slettingen er for å unngå konflikter mellom «early access» og fullversjonen.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Når sletting av lagringsfiler er unnagjort bør spillere så slette hele Baldur's Gate 3 før de installerer fullversjonen 3. august.

– Dette vil redusere risikoen for konflikter mellom filer når fullversjonen lastes ned, og bør bety mer spilling og ingen problemer. Vi kommer til å ha en full guide for lanseringen i morgen, skriver teamet.

Dermed blir det mer for spillere å laste ned på lanseringsdagen. Som resultat har mange bedt om at Larian åpner for tidlig nedlasting, men som utvikleren påpeker er ikke det mulig med «early access»-spill på Steam.

– Dessverre kan vi ikke tilby tidlig nedlasting av Baldur's Gate 3. Steam støtter ikke forhåndsnedlasting av «early access»-spill fordi det å bytte til forhåndsnedlasting ville ødelegge spillet for de som fortsatt spiller «early access»-utgaven.

Baldur's Gate 3 kommer til PC den 3. august og PlayStation 5 den 6. september. Larian jobber også med en Xbox Series X/S-versjon, men på grunn av tekniske problemer er ikke denne klar for lansering enda.

LES OGSÅ: Path of Exile 2 blir frittstående spill – skal likevel ikke erstatte originalspillet »

Siste fra forsiden