Baldur's Gate 3 - Patch 2

Baldur's Gate 3-utvikleren lover justeringer til spillets siste akt

Ny stor oppdatering er «like rundt hjørnet».

Larian Studios

Larian Studios har varslet at en ny Baldur's Gate 3-oppdatering er på vei. Utvikleren forteller at denne er «like rundt hjørnet», med både fiksing av feil og justeringer til rollespillets siste akt.

Steam forklarer Larian at forrige ukes lansering av Patch 1 – som fikset over 1000 feil – har gitt teamet tid til å fokusere på andre aspekter ved spillet. Blant disse er ytelse, som får seg en runde med finpuss i den neste oppdateringen.

Baldur's Gate 3-utvikleren fortsetter å fikse på opplevelsen.
Larian Studios

Ytelsesforbedringene gjelder over hele fjøla, men utvikleren erkjenner at de største problemene har dukket opp i tredje og siste akt. Derfor er det i denne delen at spillere vil merke de største forbedringene.

Etter tilbakemeldinger fra spillere har Larian også tatt en kikk på spillets slutt. Her blir det også justeringer, som for eksempel en mer omfattende avslutning for figuren Karlach. Utvikleren kikker også på alternative løsninger for epilogen, men ville foreløpig ikke utdype hva det vil si.

Fremover skal teamet jobbe videre med å luke ut feil og bedre spillopplevelsen. Det jobbes også med muligheten til å endre på utseendet til figuren din etter du er i gang med spillet, samt en funksjon for å kaste ut andre spillere fra verdenen din.

Baldur's Gate 3 har blitt et av tidenes mest populære rollespill, både blant spillere og anmeldere. Her på bruket holdt det til ni av ti poeng på karakterskalaen, med kun trekk for ytelsesproblemene anmelder Øystein Furevik støtte på i tredje akt.

LES OGSÅ: Baldur's Gate 3 til Xbox i år – dropper «split-screen» på Series S »

Siste fra forsiden