Celestial + Bamble Dreamteam = Sant

Bamble Dreamteam går inn i Celestial

– Gjennom Bamble Dreamteam får vi med en ildsjel av en lagleder, sier Benedichte Breistøl.

Benedichte Breistøl og Anders Skjulestad blir samarbeidspartnere i Celestial.
Celestial Gaming

Like før seriestart annonserte Celestial tar over lagene til Bamble Dreamteam. Samarbeidet betyr at Bambles Rocket League- og PUBG-lag går inn i Celestial, noe som betyr at klubben deltar i alle Telialigaen-spillene med unntak av Hearthstone.

Benedichte Breistøl er daglig leder i Celestial Gaming, og i pressemeldingen forteller hun følgende om sammenslåingen.

– Vi har lenge tenkt på å utvide klubben, så når denne muligheten kom var vi veldig positive til det. Tidligere har vi nemlig takket nei til å ta inn flere lag, fordi vi ikke har følt i vi har ekspertisen til å følge disse opp skikkelig. Gjennom Bamble Dreamteam får vi med en ildsjel av en lagleder, Anders Skjulestad, som vi tror vil kunne skinne skikkelig sammen med vår stab, sier Beristøl før hun legger til.

– Bamble deler våre verdier og har stort fokus på å skape et miljø rundt spillerne og e-sport generelt, samtidig som de er opptatt sportslig oppførsel og videre profesjonalisering av e-sport. Vi ønsker å bygge talenter og å skape samhold i klubben.

LES OGSÅ: – Vi tapte alle fire pistolrundene, men stikker likevel av med seieren

Gleder seg til å få et støtteapparat

Anders Skjulestad gleder seg til å samarbeide med Celestial.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Anders Skjulestad, også kjent som kommentator for Telialigaen Rocket League, og har også organisert en rekke turneringer både i Rocket League og PUBG. Han uttalte at han gleder seg til å jobbe for en tradisjonell klubb som Celestial.

– Til tross for at vi har ekspandert og gjort mye i spillene vi konkurrerer i, så har jeg sittet med Bamble Dreamteam tilnærmet alene lenge nå. Det blir fint å ha et større støtteapparat som kan hjelpe til. Spillerne som er i klubben nå ser også frem til å bli en del av Celestial Gaming. Det er en tradisjonsrik klubb med godt renomé, så vi gleder oss veldig alle sammen.

LES OGSÅ: Bamble DreamTeam brøt forbannelsen – er klar for Rocket League-finale

Siste fra forsiden