– Bandai Namco utvikler Metroid Prime 4

Nettsted hevder å vite hvem som står bak Metroid-spillet til Switch.

Bildet er fra Metrid Prime Trilogy-tiden.
Nintendo

Ifølge Eurogamer er det Bandai Namco som står bak kommende Metroid Prime 4. Nettsteder har vært i snakk med flere kilder som bekrefter at studioet jobber med skytespillet.

Mer spesifikt skal det være utviklerstudioet Bandai Namco Studios Singapore som i hovedsak pusler med det neste eventyret til Samus. Utover å være fokusert på det asiatiske markedet finner vi flere fjes fra nedlagte LucasArts Singapore – som jobbet med Star Wars 1313 før de ble lagt ned – i utviklingsstudioet.

Bandai Namco har tidligere stått bak Nintendo-merkevarer som Pokkén Tournament og Super Smash Bros. for 3DS og Wii U, så at de også skal bryne seg på Metroid er ikke urimelig.

Nintendo ønsker ikke å kommentere ryktene.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på Metroid Prime »

Den eneste Metroid Prime 4-greia vi har fått. (Video: Nintendo)

Siden den knappe annonseringen av Metroid Prime 4 under fjorårets E3-messe har ingen egentlig visst hvem som skal stå bak det mystiske spillet til Switch, og Nintendo selv har holdt kortene tett til brystet. Det eneste vi fikk vite var at Retro Studio – som utviklet de tre første Metroid Prime-spillene – ikke var involvert.

Dermed har fansen spekulert og pønsket på hvem som kunne stå bak det nye kapitlet i serien. Bandai Namco ble denne uken nevnt som en sannsynlig kandidat, etter at forummedlemmer hos blant annet ResetEra begynte å finne spor på forskjellige LinkedIn-profiler.

De to første Metroid Prime-spillene kom ut på GameCube, mens det tredje innslaget i serien ble sluppet på Wii. Sistnevnte konsoll fikk også en flott samlepakke med alle tre spillene. Fjorårets sidesprang til serien – Metroid Prime: Federation Force – ble imidlertid en aldri så liten fiasko.

LES OGSÅ: Nintendo slipper HD-versjoner av GameCube- og Wii-spill i Kina på Nvidia Shield »

Siste fra forsiden