Baneracing med monstertruck

Data Design har gitt ut de første detaljene om det kommende spillet Monster Arenas.

I en svært entusiastisk pressemelding forteller Data Design Interactive at de jobber med et bilspill som heter Monster Arenas. Spillet skal gis ut av den uavhengige distributøren Phoenix Games til PS2, og det jobbes også med versjoner til Xbox og PC.

Monster Arenas lar deg velge mellom åtte monstertrucker og spinne opp fire ekstreme baner fulle av hopp, tunneler, "megafartshumper" og broer. For å gjøre det hele enda mindre konvensjonelt får du mulighet til å bruke "nitro-boost" i kortere perioder, om du trenger ekstra fart.

Spillet skal etter sigende inneholde et ultrarealistisk fysikksystem, og hver enkelt kollisjon skal påvirke bilen din slik den ville gjort det i virkeligheten. Naturligvis vil det bli massevis av muligheter for kollisjoner underveis, så du finner nok raskt ut om fysikkmodellen og skadesystemet holder det Data Design lover.

Som vanlig i denne typen spill kan du vinne penger ved å gjøre det godt på banen. Disse pengene brukes til å låse opp ekstra biler, samt muligheten til å kjøre om natten. Spillet kommer også med et flerspillermodus.

Siste fra forsiden