Barrow Hill

Barrow Hill er et skremmende eventyrspill som foregår i og rundt en keltisk gravplass. Spillet kan nå kjøpes fra utviklerne, og du kan også laste ned en demo.

Barrow Hill er et førstepersons eventyrspill som foregår i området rundt Cornwall. Her har en eldgammel keltisk gravplass (kjent som Barrow Hill) blitt forstyrret, noe som fører til problemer for en enslig bilfører som plutselig opplever at kjøretøyet hans streiker midt ute i ødemarken. Nå må han legge ut i nattens mulm og mørke på jakt etter hjelp.

Shadow Tor Studios forteller at store deler av spillet er basert på virkelige hendelser, og at områdene (inkludert gravplassen) spillet foregår i også er hentet fra virkeligheten. For å gjøre eventyret så autentisk som mulig, har de brukt mye tid på å sette seg inn i stedets historie og hedenske ritualer og skikker.

I går ble Barrow Hill lagt ut for salg på spillets nettsted. Spillet koster 25,99 amerikanske dollar (cirka 164 kroner) inkludert frakt til Norge. Vær oppmerksom på at det kun selges på DVD. Om du har lyst til å teste spillet før du går til innkjøp, kan du laste ned den nylanserte demoen. Denne er på 90 MB og inneholder en liten seksjon av spillet hvor du må utforske ei gammel hytte.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden