Basehopping i trygge omgivelser

Russiske NDGames har tre nye spill på vei; ekstremsportsimulatoren Base Jumping, livssimulatoren Campus og hjernetrimspillet Hell Raisers.

Base Jumping skal etter planen lanseres i løpet av årets fjerde kvartal, og er som navnet tilsier et spill hvor du får prøve deg som basehopper. NDGames forteller at du får mestre kunsten å drive luftakrobatikk, utforske ekte geografiske områder, teste en haug ulike former for utstyr og filme eskapadene dine for siden å legge på en rekke visuelle effekter.

Campus er en livssimulator som omhandler livet på et universitet. Du må planlegge dagene til studenten din og sørge for at han eller hun har det hyggelig, samtidig som karakterene holdes på et akseptabelt nivå. NDGames lover massevis av variasjon og minispill, og forteller at Campus etter planen skal lanseres i løpet av første kvartal 2007.

Hell Raisers er et hjernetrim/arkadespill hvor spilleren må prøve å vinne en realitykonkurranse som involverer å legge ut en haug av feller for familiemedlemmene. Spillet kommer med over hundre fellemuligheter, fem distinkte figurer og massevis av humor. NDGames håper å ha spillet klart for utgivelse i løpet av fjerde kvartal i år.

For øyeblikket ser det ikke ut som NDGames har skaffet seg en europeisk utgiver for noen av disse spillene, som alle kommer til PC. Det er dessverre ikke uvanlig at russiskproduserte spill forblir ulansert i vesten, og selv glitrende titler som Space Rangers 2 må ta til takke med utgivelsesavtaler med knøttsmå selskaper som ikke klarer å markedsføre dem skikkelig.

Vi er tilbake med mer informasjon om disse spillene når de eventuelt får en europeisk utgivelse.

Siste fra forsiden