Batman: Arkham Asylum i 3D

Flere baner og nytt 3D-system i Game of the Year-utgave.

Det kommer kanskje ikke akkurat som lyn fra klar himmel at en Game of the Year-versjon av det meget kritikerroste action/stealth-spillet Batman: Arkham Asylum nå lanseres, men denne blir noe litt utenom det vanlige.

Les også:Anmeldelse: Batman: Arkham Asylum

Utgaven slippes i Europa den 26. mars til PS3, PC og Xbox 360 og vil ikke overraskende inneholde alle de seks challenge-banene som allerede er tilgjengelig som nedlastbart ekstrainnhold. Men hold deg fast, det kommer mer!

I tillegg til dette vil spillet nemlig komme med støtte for såkalt Trioviz 3D. Dette er en 3D-funksjon som skal tilføre bildet mer dybde via spesielle briller som følger med Game of the Year-utgaven. Dermed skal det bli mulig å oppleve spillet på en helt ny måte.

Les også:Slår kritikerrekorder

Systemet er nytt og utviklet for både dataspill og film. Det er altså ikke det samme som det primitive anaglyph-systemet (fargefilter), men fungerer ved å bruke dybdeinformasjon i bildet (z-buffer-informasjon) til å skape en 3D-effekt.

Det er dog usikkert hvor effektiv denne teknikken er, så for å finne det ut er det vel bare å gå til anskaffelse av Game of the Year-utgaven for å forhåpentligvis kunne trenge dypere inn i Arkham Asylum.

Siste fra forsiden