Slår kritikerrekorder

Slår kritikerrekorder

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har ikke gått mange dagene siden det nye Batman-spillet ble lansert, og allerede har det rukket å bli historisk. Guiness Rekordbok har nemlig kunngjort at det etterlengtede spillet nå kan skryte på seg tittelen "mest kritikerroste superhelt-spill noensinne."

Bat-rekord

Batman: Arkham Asylum ble sluppet forrige uke til Xbox 360 og Playstation 3 til overveldende positive anmeldelser, og har i skrivende stund oppnådd en meget respektabel gjennomsnittlig poengsum på 92 hos metacritic.com, hittil basert på 46 anmeldelser. Marvel vs. Capcom 2 til Dreamcast, som hadde førsteplassen blant superhelt-spillene med en gjennomsnittsum på 90, er nå altså slått med knapp margin på nettstedet.

Også hos Gamerankings.com gjør spillet det meget bra, med en sum på 92.32 for PS3-versjonen basert på 19 anmeldelser.

- Vi er glade over å kunne belønne Batman: Arkham Asylum med en Guiness-rekord. Det er fantastisk nytt spill, og på grunn av reaksjonene blant spillekspertene mener vi det har en velfortjent plass i rekordboken, sa Guiness-representant Gaz Deaves i en pressemelding.

Så får det være opptil hver enkelt å avgjøre om ""mest kritikerroste superhelt-spill" er en legitim Guiness-kategori, eller om det hele lukter av ren markedsføring.

(Kilde: ign.com)

Batman: Arkham Asylum

PS3
Slippdato: 27. august 2009
Sjanger: Action, Eventyr, Gåteløsning
Utvikler: Rocksteady
Utgiver: Eidos

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen