Batman: Arkham Knight vender tilbake til PC

Etter fire måneder skal Warner endelig ha fikset spillet.

Warner Bros.

PC-utgaven av Batman: Arkham Knight gjør sin etterlengtede retur i digitale butikker 28. oktober, melder Warner på spillets Steam-side. Klokken 18:00 norsk tid legges versjonen igjen ut for salg, samtidig som en oppdatering som skal fikse spillets problemer blir tilgjengelig for alle som allerede eier det.

Med i den nye oppdateringen følger alt av tilleggsinnhold som tidligere har blitt lansert på konsollversjonene, som for eksempel en fotomodus, et nytt utseende for Batman og muligheten til å spille som andre figurer i spillets utfordringsmodus.

Om du har kjøpt sesongpass for Arkham Knight vil en haug med annet innhold også være tilgjengelig, og du kan sjekke Steam-siden for en full liste.

Fire måneders venting

PC-lanseringen av Batman: Arkham Knight ble en katastrofe.

Denne uken er det nøyaktig fire måneder siden Arkham Knights PC-utgave ble trukket fra digitale butikker som følge av en fullstendig katastrofal lansering. Mens konsollutgavene av spillet klarte seg bra slet PC-spillere med en rekke problemer, og mange meldte om at de ikke engang klarte å laste ned spillet.

De som faktisk fikk startet spillet opplevde elendig bildefrekvens selv med de nyeste og dyreste grafikkortene. Ifølge utvikler Rocksteady gjorde de alt de kunne for å fikse problemene, men da løsningen uteble valgte Warner å stanse salget frem til feilene ble rettet opp.

Nå skal PC-utgaven altså være fikset og det blir spennende å se om den lever opp til forventningene spillere har bygd opp etter fire måneder med venting.

Vi lot oss imponere av spillets PlayStation 4-versjon.
– Batman har aldri vært bedre »

Siste fra forsiden