Batman: Arkham VR varer bare i én time

Historien i det kommende VR-spillet er ikke store greiene.

Rocksteady

PlayStation VR-brillene er nå rett rundt hjørnet, og et av lanseringsspillene til det etterlengtede produktet er Batman: Arkham VR, som allerede har etterlatt et positivt inntrykk hos vår skribent. Nå viser det seg imidlertid at spillet er noe kortere enn vi kanskje hadde håpet på.

I et intervju med nettstedet PressStart avslørte Dax Ginn fra utviklerstudioet RockSteady Studios at Batman: Arkham VR kun vil ta én time å gjennomføre.

To og en halv time til sammen

Denne lengden gjelder altså selve historien. Dersom man også legger til innhold som kan låses opp underveis i spillet, byr Batman: Arkham VR på rundt to og en halv time med underholdning, ifølge Ginn.

Warner Bros.

Han mener det er gode grunner til å spille gjennom spillet flere ganger for å få med seg alt som utvikleren har lagt inn. Hvorvidt det opplåsbare innholdet er nok til å kompensere fullt ut for den korte historien gjenstår jo å se.

Demoen av spillet som vår utsendte fikk prøve på årets E3-messe varte kun ti minutter og avslørte ikke altfor mange detaljer, som kanskje nettopp skyldes spillets lengde. Inntrykket var imidlertid godt, og vår journalist var sugen på mer etter å ha testet det.

Batman: Arkham VR lanseres den 13. oktober, som altså er den samme datoen som selve PlayStation VR-brillene slippes på markedet.

Vi har allerede testet PlayStation VR-brillene: Det er ingen tvil om at produktet imponerer »

Siste fra forsiden