Battle Lord blir King's Bounty

Nå har Battle Lord, fra Space Rangers-veteranene i Katauri Games, blitt en offisiell oppfølger til New World Computings klassiske King's Bounty.

Det originale King's Bounty var en blanding av et strategispill og rollespill, og regnes som forfaren til New World Computings populære Heroes of Might & Magic-serie. Nå har den russiske utgiveren 1C sikret seg rettighetene til King's Bounty-navnet, og fra nå av vil det kommende strategispillet Battle Lord hete King's Bounty: The Legend.

Nå er det heldigvis ikke slik at 1C bare har klistret King's Bounty-navnet på et helt urelatert spill for å få noen ekstra salg. Battle Lord har nemlig flere elementer som gjør at det minner kraftig om King's Bounty, og utviklerne i Katauri Interactive (en gruppe veteraner fra Space Ranger-utvikleren Elemental Games) skal være store tilhengere av New World Computings originale spill.

King's Bounty: The Legend beskrives som et eventyrspill med rollespillelementer og taktisk, turbasert kamp. Spillet foregår i en klassisk fantasy-verden med fryktløse riddere, onde trollmenn, vise konger og vakre prinsesser. Du styrer en helt og må utforske spillverdenen, utføre oppdrag og lede hærer i kamp.

Gameplayet er delt i to hovedseksjoner; eventyrmodus og kampmodus. I eventyrmodus kontrollerer du figuren din i sanntid, og i denne delen av spillet får du utforske verden, kjempe mot monstre, finne skatter og utføre oppdrag for ulike folk. I kampmodus leder du hærer i kamp, på land, i huler og slott, og til sjøs. Du deltar ikke selv i kampene, men kan hjelpe troppene dine ved hjelp av magi.

I starten av spillet får du velge mellom tre ulike klasser - "warrior", "paladin" og "mage". Hver av disse har unike karakteristikker og egenskaper. Katauri forteller at vi får en enorm spillverden med massevis av slagmarker og viktige områder. Som i Space Rangers-spillene er ikke verden statisk - fiendene flytter seg hele tiden rundt i verden for å oppnå målene sine og skape problemer for spilleren.

King's Bounty: The Legend skal etter planen bli ferdigutviklet i løpet av årets fjerde kvartal. Mer informasjon finner du hos 1C.

Siste fra forsiden