Battlefield 2: Special Forces annonsert

I et intervju med EA og Dice har nettstedet IGN snappet opp litt interessant informasjon om den første tilleggspakken til Battlefield 2.

Det er forventet at Battlefield 2 vil få en rekke tilleggspakker med nytt, utvidet og spennende innhold, akkurat som sin forgjenger. I et ferskt intervju på det amerikanske nettstedet IGN, har EA og utvikleren Dice Canada røpet en del om den første pakken som skal lanseres til høsten. Pakken får navnet Special Forces, og handler om nettopp spesialtrente soldater med utstyr som vanlige soldater kan sikle etter.

Blant det viktigste nye utstyret finner vi tåregass-granat, sjokkgranat, nattkikkert, entrékrok og mulighet for å skyte ut wire for å komme seg fra hustak til hustak. Nattkikkerten kommer godt med i nye brettene som inneholder en god blanding mørke og lyse områder. Men hvis den blir brukt i lyset, kan man skade øynene.

Entrékroken og muligheten for å skyte ut wire ser ut til å bli de mest interessante nyhetene. Spillerene som er i besittelse av slikt utstyr, vil kunne bevege seg svært fleksibelt på brettet. En snikskytter kan f.eks. kun klatre i ferdigoppsatte stiger, for å komme seg til et hustak eller et praktisk skjulested, mens en spesialsoldat med entrékrok kan komme seg opp hvor som helst. Hvis man i tillegg samarbeider med en person med mulighet til å skyte ut wire, vil soldater på laget ditt kunne komme seg rundt på brettet, og ikke minst mellom hustak, på en helt unik og meget effektiv måte. Dette kan frembringe et helt nytt gameplay til Battlefield-franchisen.

Det er ikke bestemt hvilke av klassene innad i hærene som skal få hva av det nye utstyret, men utviklerne påpeker at de ønsker å gi dem til klasser som fra før ikke har så mange kule ting. Disse vil få en litt annen bevegelsesfrihet, så det vil være en stor fordel å ha disse på laget ditt.

Brettene i Battlefield 2: Special Forces vil bli mer intense, og mindre enn de vi har blitt vant med i originalen. Vil vi se at spillet får langt mindre fokus på kjøretøyer og fly, men fremdeles full støtte for 64 spillere. Brettene blir varierte, hvor noen foregår i urbane strøk, og noen i åpne områder som f.eks. en flyplass.

Videre blir vi introdusert for seks nye hærer: Navy Seals, British SAS, Russian Spetznaz, MEC Special Forces og to ikke-navngitte terrorgrupper, hvor en av dem har røtter i Russland. Vi kan også se frem til ti nye kjøretøyer og tolv nye våpen.

Klikk dere inn på vårt skjermbildegalleri for Battlefield 2: Special Forces for å se på de fire første skjermbildene.

Siste fra forsiden