Battlefield 3 er definitivt på vei

EA har igjen begynt å snakke om krigsspillet, og betanøkler gis bort i samlerutgaven til Medal of Honor.

Det begynner å bli veldig lenge siden vi sist hørte noe om Battlefield 3. Første gangen vi hørte om det var tilbake i 2007, da spillet såvidt ble nevnt under et internt møte hos utgiveren av Battlefield-spillene, EA.

Og det er forsåvidt ikke så rart at vi ikke har hørt noe om spillet på lenge, tross alt har vi fått både Bad Company og Bad Company 2 i mellomtiden. Men nå kan vi endelig begynne å glede oss igjen, for første gang på mange år ble Battlefield 3 forleden dag igjen satt i søkelyset. Via en pressemelding fra EA avsløres det at den eksklusive "Limited Edition"-utgaven av det kommende Medal of Honor vil få vedlagt betanøkler til Battlefield 3. Medal of Honor slippes forøvrig i slutten av oktober.

At utvikleren er klar til å dele ut betanøkler lover selvsagt svært godt, ettersom det kan tolkes som at spillet allerede er på god vei i utviklingen. Dog, det eneste som nevnes angående tidspunktet på betaen er "innen tolv måneder" – ergo kan det godt tenkes at vi må vente nokså lenge bare for å spille betaen. Likeså, dette er absolutt gode nyheter for Battlefield-fans verden rundt. Avsluttende fortelles det forøvrig at det kommende krigspillet er under utvikling til både PC, Playstation 3 og Xbox 360.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden