Battlefield - Helter i Telemark

Svenskene i Digital Illusions er naturligvis på E3 i år, og de viser frem sin nyeste tilleggspakke til Battlefield 1942, kalt Secrets Weapons of World War II. Utviklerne skilter med 16 nye kjøretøy, 7 nye våpen og 8 nye baner å spille på.

Det finnes også en rekke nytt utstyr, slik som den noe merkelige Jet Pack. Høres kanskje litt vel fremtidsinspirert ut? Vel, i følge utviklerne på E3 var faktisk denne godsaken en del av krigen på et eller annet tidspunkt. Tyskerne får også tilgang på en rakett som kan styres av spilleren - også teknologi som tyskerne tok i bruk. Tyskerne får også en tøff toseters motorsykkel. En kjører, mens en på siden fyrer løs med maskingeværet. De andre sidene i krigen for også lignende kjøretøy for å gjøre det rettferdig, men med ulike egenskaper, naturligvis.

Goblin Jet er et av de nye flyene spillet byr på. I virkeligheten var de designet for å festes under bombeflyene, slik at de kunne bli droppet over fiendens område. I Battlefield 1942 tar de likevel av fra bakken. Et fly som ikke tar av fra bakken i ordets tradisjonelle mening, er et slags fly som skytes opp i luften. Dette flyet er svært, svært enkelt å manøvrere og er designet som et akrobat-fly. Du har også stridsvogner som skyter raketter, samt AA-våpen (Anti-Aircraft). Du får også to nye spillerklasser: German Elite og British Commando. Ingeniør-klassen får ei ny og kraftigere rifle. Det blir også mulighet til å kaste kniver, noe som bringer litt ekstra dødelighet til det skarpe våpenet.

Men morsomt av alt: Du kan spille i Norge, rettere sagt i Telemark! Dessverre er det ingen lanseringsdato fastsatt enda.

Siste fra forsiden