Battlestar Galactica og Exit lansert

I dag ble Battlestar Galactica lansert for Xbox Live Arcade og PC. Samtidig dukket hjernetrimmeren Exit opp på XBLA.

Science fiction-serien Battlestar Galactica har mange tilhengere, og nå har Vivendi lansert et romskipspill basert på serien. Her får du leke helt og redde menneskene, eller slå deg sammen med Cylon-styrkene om du er lei av å være snill.

Forhåpentligvis er Battlestar Galactica bedre enn Wing Commander Arena

Battlestar Galactica har blitt utviklet av Auran Games (kjent for Trainz-serien og det kommende MMO-spillet Fury), og er et actionbasert romspill der handlingen sees ovenfra. Spillet kommer med omfattende flerspillermuligheter for opp til åtte spillere.

PC-versjonen kan lastes ned fra spillets offisielle nettsted, mens Xbox 360-versjonen befinner seg på Xbox Live Arcade. Battlestar Galactica er imidlertid ikke det eneste etterlengtede spillet som dukket opp på den digitale nedlastningstjenesten til Xbox 360 i dag - det fikk nemlig selskap av Taitos kritikerroste hjernetrimmer Exit.

I Exit kontrollerer du rømningsartisten Mr. Esc, som må redde en hel haug mennesker fra brennende bygninger og det som verre er. Spillet har over 220 oppdrag og stilfull 2D-grafikk. Exit har allerede blitt en suksess på PSP, og Taito håper utvilsomt at det blir en slager også på Microsofts konsoll.

Avslutningsvis kan vi ta med et par andre Xbox Live Arcade-nyheter. Det er nemlig klart at Mutant Storm Empire endelig lanseres til neste uke, og med tanke på hvor fabelaktig forgjengeren var, er det all grunn til å glede seg. Neste uke vil vi også få et nytt brett til Pinball FX.

Siste fra forsiden