B.C.

B.C. må finne seg i å være et av de mest etterlengtede Xbox-spillene dette året, og nå har Microsoft utgitt en ny trailer.

B.C. er et actioneventyr hvor handlingen foregår i en fiktiv steinalder der menneskeheten lever side om side med dinosaurer og andre forhistoriske uhyrer. Spilleren får rollen som stammeleder, og målet er å sørge for at stammen overlever ved å få stammen til å samarbeider for å takle de mange farer den massive spillverdenen har å by på.

Du må passe på at stammen din har nok mat og er trygge for fiendtlige apemenn og farlige dinosaurer. På samme måte som virkelighetens jeger og sankesamfunn må du bruke landskapet rundt deg til din fordel. Du kan for eksempel bruke giftige bær for å gjøre våpnene dine farligere, eller utløse et steinras for å ta livet av fiender. Alt som befinner seg i spillverdenen kan brukes å en eller annen måte, enten som et redskap eller som et våpen.

Konseptet virker med andre ord svært ulikt det meste på markedet, og vi må tilbake til spill som Robinsons Requiem og Wilderness Survival for å finne spill med liknende utfordringer. B.C. utvikles av Intrepid Computer Entertainment og Lionhead Studios, og skal etter planen komme til Xbox denne våren.

Videoen er på 6 MB, og inneholder rundt ett minutt med film fra gameplayet i spillet. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden