Kingpins med lagendringer

«Becker» forlater sølvvinner Kingpins

Ønsker nye utfordringer i nytt Counter-Strike-lag.

Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Høstens finaletaper i Telenorligaen Kingpins mister en av spillerne sine. I en pressemelding på sin egen Facebook-side skriver de at Henrik «Becker» Becker forlater laget. I pressemeldingen står det følgende innledningsvis.

– Vi kan i dag annonsere at Henrik «Becker» Becker forlater Kingpins for å jakte på nye eventyr. Det var ønskelig for oss å forlenge med Henrik, men har full forståelse for valget han har tatt. Klubben ønsker Henrik masse lykke til videre og takker for en fantastisk innsats.

Daglig leder i klubben, Kenneth Gaupseth Johansen forklarer i pressemeldingen at det ikke er ondt blod mellom klubb og spiller.

– Det er selvsagt kjipt å miste en spiller av et slikt kaliber, men det åpner muligheten for å hente en ny spiller som også er svært spennende for oss. Vi jobber med å spikre en komplett lagoppstilling og vi gleder oss til å annonsere det når alt er klart. Det er absolutt ingen vondt blod mellom klubben og Henrik - og vi ønsker han masse lykke til i framtiden.

Ønsker å satse hundre prosent

Becker ønsker nå å satse mer på spillet. Her under SpillExpo 2017.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Becker har spilt for Kingpins siden starten av høstsesongen 2017, da under navnet Temp.no. Spilleren selv sier til Gamer.no at han nå ønsker å satse fullt på Counter-Strike.

– Jeg har kommet til det punktet at jeg vil satse hundre prosent. Så jeg er på utkikk etter lag som satser fulltid i bunn og grunn, forklarer Becker.

Lagleder i Temp, Anders «aNdz» Kjær ytret tidligere i høst at han ønsket å satse mer på Counter-Strike, og dermed bestemte seg for å danne Kingpins. Becker sier at dette stemmer, men at han ønsker å kjøre på fulltid.

– Jeg tror det blir vanskelig å finne en femmer som er god nok, og i tillegg ikke studerer eller jobber. Nå som seriemester Nordavind har ressurser til å velge og vrake fra de beste i Norge blir det ekstra vanskelig å finne et godt lag. Jeg ønsker litt nye utfordringer, så er selvsagt åpen for internasjonal lag også, sier Becker til Gamer.no.

På spørsmål om han har hatt dialog med noen lag eller spillere allerede, ønsker ikke Becker å si mye.

– Har pratet med noen, men ikke veldig seriøst. Har hatt en ganske lang pause fra spillet nå, så får se hva 2018 bringer.

Likevel håper Becker å være på plass når Telenorligaens vårsesong starter.

– Om jeg får mulighet til det, så absolutt vil jeg det. Alltid kost meg i Telenorligaen, avslutter Becker.

Les også
– Alt annet enn seier er en enorm skuffelse sett med Apeks-øyne

Siste fra forsiden