Overwatch / Telenorligaen

Begge lag trenger poengene i ukens storoppgjør

BX3 og Riddle barker sammen i Telenorligaen mandag kveld

I kveld møtes BX3 og Riddle i det som må kalles ukens storoppgjør i Overwatch i Telenorligaen. BX3 har kun tapt ett av åtte kart etter de to første rundene og leder tabellen før tredje runde med seks av seks mulige poeng.

Riddle ligger i skrivende stund på tredjeplass med fire poeng etter en seier og et uavgjortresultat. Poengene er viktige for begge lag. BX3 vil med seier skape en luke ned til andre lag på tabellen, mens Riddle trenger poengene for å henge på teten.

Styreleder i BX3, Stein Wilmann (Foto Henrik Sigmundstad).

– Førstedivisjon av Telenorligaen har mange gode lag, og det finnes ingen lette kamper i høstens seriespill, sier styreleder i BX3, Stein Wilmann.

Han frykter ikke at spillerne tar lett på noen av kampene, selv etter to strake og overbevisende seiere.

– Vi kjenner de andre lagene ganske godt og vet hva vi kan forvente av motstand. Det er ingen som tar lett på noen av kampene våre. Samtidig er scenen såpass ny at lagene og enkeltspillere utvikler seg fra uke til uke, sier Wilmann.

– Vi har samme tilnærming til denne kampen som mot alle andre kamper. Fokus vil være på en god «draft-phase» med tanke på kart, samtidig som vi konsentrerer oss om å levere vårt beste.

Styrelederen spår at det blir tett kamp om de fire øverste plassene i førstedivisjon, og ønsker naturligvis å vinne med så stor margin som mulig i hver kamp.

– Tre nye poeng og helst 4-0 vil alltid være fordelaktig. Vi spår et rotterace om topp fire-plassene, så rundeforskjell vil avgjøre hvem som får hvilket «seed» inn i sluttspillet. Uansett så må man vinne mot alle for å vinne ligaen, så vi er ikke mer eller mindre motiverte av dagens tabellsituasjon. Seriespill er maraton, ikke en sprintøvelse.

Øvrige kamper i tredje runde:

Siste fra forsiden