Bekjemp terrorisme i PRISM

PRISM: Threat Level Red er et førstepersons actionspill utviklet i samarbeid med US National Guard.

PRISM: Threat Level Red er en kommersiell versjon av PRISM: Guard Shield, som utvikles som et vervingsverktøy for US National Guard. Threat Level Red utvikles av det britiske spillutviklerstudioet Rebellion, som også jobber med et skytespill basert på tegneserien Rogue Trooper, og som har spill som Sniper Elite og Dredd vs. Death på rullebladet.

Spillet fokuserer på bruk av nye og ukonvensjonelle våpen og overvåkningsteknologier som tas i bruk i forbindelse med krigen mot terror. Kampanjen inneholder en rekke forskjellige scenarier, som blant annet inkluderer tenkte angrep på amerikansk infrastruktur. Det hele foregår i en nær fremtid, hvor spilleren blir en del av en hemmelig forsvarsenhet kalt PRISM.

Et sentralt element i spillet er PRISM-systemet, som står for Pre-emptive Reconnaissance and Identification Security Mainframe, og er et nytt datasystem som tillater den amerikanske regjeringen å hacke seg inn i overvåkningssystemer rundt om i Amerika (noe den amerikanske versjonen av datatilsynet sikkert ikke er spesielt begeistret for).

PRISM: Threat Level Red skal etter planen lanseres i løpet av årets tredje kvartal. Spillet kommer til PC, og gis ut av den nederlandske utgiveren Playlogic.

Siste fra forsiden