Bekreftet: TrackMania for DS

PC-suksess til nye jaktmarker

Focus Home Interactive har kunngjort at herlige TrackMania kommer til DS.

De elleville TrackMania-spillene har fått mange tilhengere på PC, og nå er tiden kommet for å ta det første steget over i konsollverdenen. Utgiver Focus Home Interactive har kunngjort TrackMania DS, som skal lanseres i løpet av årets siste kvartal.

«Skjermbilde» fra TrackMania på DS.

I TrackMania DS må du kjøre bil på berg-og-dalbane-aktige baner fulle av hopp og andre utfordringer. Spillet kommer med flere hundre ulike baneelementer, og et redigeringsverktøy som lar deg lage dine egne baner.

Det morsomste med TrackMania på PC er flerspillerdelen, og denne finner også veien til DS. Men vi kan også se frem til en omfattende enspillermodus som vil ta mange timer å spille gjennom.

TrackMania DS utvikles av Firebrand Games, og utgiver Focus er overbevist om at de vil levere en solid overføring av PC-versjonen, samtidig som de også utnytter seg maksimalt av konsollens unike muligheter.

Firebrand har tidligere jobbet med Race Driver: Create & Race for Nintendo DS, og burde med andre ord ha erfaringen i orden. Sjekk TrackMania-seriens nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden