Besøk Afrika i nytt MMORPG

Africa er et innovativt MMORPG-spill der du får oppleve forhistoriens Afrika på nært hold.

MMORPG-spillet Africa foregår i det trettende århundre, på det fantastiske afrikanske kontinentet. Her må du velge et kongerike (eller danne din egen stamme), beskytte folket ditt og overvinne fiendene deres. I tillegg må det drives jordbruk og kvegdrift for å sikre mat, og om du vil, kan du bli rik på handel eller fokusere på å lære forfedrenes visdom.

Spillet benytter seg av Aura 3-D-motoren for å bringe det afrikanske kontinentet til live. Vi får oppleve alt fra den enorme Sahara-ørkenen, de snødekte toppene av Atlas-fjellene og de mektige steppelandskapene i Serengeti til ruiner av romerske kolonier og egyptiske gravkamre. Byer får vi også, slik som legendariske Timbuktu.

Ellers fortelles det at avansert kunstig intelligens vil gjøre spillets Afrika til en levende verden med en kompleks økologi og hundrevis av ikke-spillende figurer, hver med sine egne personligheter og rutiner. Barn vil leke, bønder vil arbeide med jorden, handelsmenn vil lede karavaner rundt om på det enorme kontinentet, og så videre.

Spillere får mulighet til å benytte seg av et stort bibliotek av lyd og bevegelser for å komponere sin egen musikk og utføre unike danser. Musikk spiller en viktig rolle i afrikansk kultur, og det vil den også gjøre i dette spillet. I tillegg bringes overnaturlige elementer inn (slik at ritualer for å sikre regn og gode avlinger faktisk virker slik man trodde de gjorde).

Spillet kommer også med et unikt drømmelandskap, som du kommer til når spillfiguren din sover. Her kan du lære nye ting om deg selv, og kjempe mot dine indre demoner. I tillegg kan du kommunisere med forfedrene dine og motta visjoner for å få hjelp til det du sliter med i "virkelighetens verden".

Samarbeid er viktig, og spillerne må jobbe sammen for å nå målene sine. Spillere kan også lage oppdrag for andre spillere (hvis du er en handelsmann kan du for eksempel hyre inn vakter til å beskytte karavanene dine). I Afrika er alle avhengige av hverandre, og alle har sin egen plass i samfunnet.

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted, hvor du også kan se en trailer og diskutere spillet på det offisielle forumet.

Siste fra forsiden