Bet On Soldier: Blood Sport

Nå kan du prøve flerspillerdemoen av skytespillet Bet On Soldier: Blood Sports, fra Digital Jesters og Kylotonn.

Bet On Soldier er et førstepersons skytespill hvor du spiller en slags leiesoldat som går til krig for å tjene penger og skape underholdning for tusenvis av TV-tittere verden over. For å tjene ekstra penger i enspillerdelen kan du sette penger på hvilke fiendesoldater du tror du kommer til å drepe, før du slippes løs i Unreal Tournament-aktige arenakamper for å gjøre nettopp det.

Hvis du lykkes vil du få en pengepremie basert på hvor mye penger du veddet, hvor sterk og begavet fiendesoldaten var, og hvor lang tid det tok deg å drepe stakkaren. Etter hvert som du vinner penger kan du bruke dem til å kjøpe oppgraderinger til karakteren din, slik at du kan utfordre stadig tøffere og farligere motstandere og igjen tjene enda større pengebeløp.

For en tid tilbake fikk vi teste enspillerdelen av Bet On Soldier, og nå har de franske utviklerne i Kylotonn lansert flerspillerdemoen. Denne kommer med det samme kartet som vi fikk oppleve i enspillerdemoen, nemlig Cargo Bay. Dette kan spilles både med og uten exoskeletons, som er Bet On Soldier sine "mech"-enheter, og du kan spille det både på LAN og over nettet.

Du kan laste den 384 MB-store demoen ned herfra:

Siste fra forsiden