Betademo av Heroes of Annihilated Empires

GSC Game World jobber med mer enn bare S.T.A.L.K.E.R., og nå har de lansert en spillbar betademo av strategispillet Heroes of Annihilated Empires.

Heroes of Annihilated Empires er et strategispill hvor du styrer en helt i en fantasiverden full av ruiner, magi, gull, skatter, monstre og vennlige, nøytrale og aggressive stammer. Etter hvert som du får erfaring vil du bli sterkere, og få mulighet til å bygge baser for å trene opp tropper som kan utrydde dine fiender.

Hovedpersonen, som blir lederen for troppen, kan bruke magi eller være en hjelpende hånd for dine styrker. Utviklerne forteller om slagmarker med tusenvis av enheter samtidig, seks ulike raser, 18 helter, 100 ulike enheter, 70 animerte bygninger og seks forskjellige landskap. Spillet blander rollespill og sanntidsstrategispill.

Nå har GSC Game World lansert en betademo av spillet. Denne inneholder ett enspilleroppdrag (som ikke har noe med historien å gjøre, slik at vi unngår "spoilers"), og er på 215 MB. Vær oppmerksom på at spillet fortsatt ikke er ferdigutviklet, så det er ekstra viktig å lese all medfølgende dokumentasjon før du installerer. Du finner den på det offisielle nettstedet og følgende alternative nedlastningssteder:

Siste fra forsiden