Betademo av TrackMania Sunrise

Hvis du eier TrackMania kan du nå laste ned en svært omfattende betademo av TrackMania Sunrise.

For tilhengere av TrackMania blir nok Sunrise et av årets desidert største spill, og nå kan dedikerte TrackMania-galninger laste ned en betademo av spillet. Som "beta"-statusen tilsier er det enda flere bugs som må rettes opp i, og det anbefales for eksempel at du setter "shader quality" til PC0 eller PC1 med en gang, for å unngå lange lastetider og grafikkfeil.

Gameplayet går imidlertid temmelig problemfritt, og denne betademoen burde inneholde nok gameplay til å låse deg inne i noen uker. Enspillerdelen er relativt begrenset - du får teste to miljøer ("Island" og "Bay"), som totalt kommer med fem vanlige baner og tre baner i "platform"-modus. I tillegg får du prøve deg på noen "puzzle"-baner.

Det er imidlertid ikke her fokuset ligger. Som det første TrackMania-spillet kommer Sunrise med et avansert baneredigeringsverktøy, som tillater folk å lage sine egne baner og spille dem på nettet. Gamer.no vet ikke nøyaktig hvor mange blokker som er tilgjengelig her, men det er i alle fall nok til at folk allerede har begynt å lage svært avanserte baner.

Om du ønsker å laste ned denne betademoen er det én ting du må huske på: Den er kopibeskyttet og krever at du har CD-en til TrackMania klar. Om din versjon kom med "CD-key", må du også finne denne fram før du spiller. Flerspillerkoden trenger du imidlertid ikke. Følg lenken nederst på siden for å laste ned betademoen.

Siste fra forsiden