Betatest Dungeons & Dragons Online

Codemasters har åpnet for europeisk betatesting av Dungeons & Dragons Online. Om det ikke er nok, kan du teste det massive strategispillet Tactica Online, fra Imaginary Numbers.

Dungeons & Dragons Online: Stormreach er det første MMORPG-spillet basert på et av verdens mest populære fantasyuniverser, Dungeons & Dragons (som er det universet spill som Baldurs Gate og Neverwinter Nights foregår i). Spillet foregår i Stormreach, en by som nå står i fare for å bli overtatt av onde makter.

Du kan velge blant fem raser og ni klasser, og vil få oppleve raske slåsskamper som krever taktiske beslutninger, så vel så heltemot og gode fysiske egenskaper. Underveis må du kjempe mot autentiske D&D-monstre fra Eberron-kampanjen, utforske mørke grotter fulle av feller og finne skatter og legendariske våpen.

Om du vil delta på den europeiske betatestingen av Dungeons & Dragons Online, må registrere deg hos Codemasters sin Code M-klubb. Dette er gratis. Om du allerede er medlem, kan du registrere deg for betatesting nå.

Imaginary Numbers er også ute etter betatestere. De jobber med det massive flerspillerstrategispillet Tactica Online, som fokuserer på rask, turbasert kamp i en stor verden med tusenvis av spillere. Her slipper du å bry deg med å forbedre figuren din, noe som betyr at alle spillerne får like muligheter til å demonstrere sine taktiske egenskaper.

Om du kunne tenke deg å ta del i betatestingen av Tactica Online, kan du registrere deg på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden