Betatestere for Massive Assault Network søkes

Wargaming.net søker betatestere for det kommende onlinestrategispillet Massive Assault Network. Spillet bygger på det svært vellykkede strategispillet Massive Assault.

Massive Assault er et tur-basert krigsstrategispill som har fått mye ros av kritikere verden over. Vi gav det karakteren 8, og var svært fornøyde med det gameplayet spillet hadde å by på (omtalen finner du ved å klikke på lenken under). Massive Assault lanseres i Norge den 15. mars.

En av de beste tingene med Massive Assault er flerspillerdelen. Nå jobber utviklerne i Wargaming.net intenst med en ny versjon av spillet, spesiallaget for flerspiller. Den vil ikke inneholde enspillerkomponenten fra Massive Assault, men vil til gjengjeld være gratis nedlastbar fra nettet. Du kan spille så mange kamper du vil gratis, men kun på ett av spillets kart. Vil du spille på de andre kartene må du betale en abonnementsavgift per måned.

Massive Assault Network, som spillet heter, inneholder en rekke forbedringer i forhold til butikkversjonen av Massive Assault. De viktigste er kanskje integrert chattefunksjon og et system for drift av mesterskap og liknende, men spillet kommer også med forbedringer i forhold til det å finne motstandere og få informasjon om disse.

Ønsker du å delta i betatesten må du signere deg på spillets hjemmeside. Du må registrere deg innen 16. mars, og må naturligvis ha mulighet til å laste ned programvaren fra nettet. For mer informasjon kan du besøke spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden