Betatestere for Wish søkes

Mutable Realms søker etter betatestere for Wish, som beskrives som et "Ultra Massive Multiplayer Online Role Playing Game".

De aller fleste MMORPG-veteraner undrer nok på hva som er grunnen til at Wish ikke kan nøye seg med MMORPG-betegnelsen, men må legge til en ekstra U. Grunnen er at i motsetning til i vanlige spill i sjangeren takler Wish over 10000 spillere i en enkelt, sammenhengende 3D-verden. Det finnes ingen soner eller avgrensninger, i Wish spiller alle sammen med hverandre.

Wish foregår i et fantasy-univers med monstre, skatter og magi. Spillet inneholder ingen klasser, men kommer med et liberalt "skill"-system som lar alle spillerne spesialisere seg på akkurat det de vil. Oppdragene i Wish er spesielle, noe som vil si at hvis du tar et oppdrag om å drepe en fæl drage - og lykkes - vil denne dragen være borte for alltid, og ingen vil noensinne få i oppdrag å drepe den igjen. Slike oppdrag blir kontinuerlig lagt til spillet av en gruppe utviklere.

Nå kan de som ønsker det skrive seg opp som betatestere på spillets nettside. Betatesten starter til høsten (august/september), og når utviklerne er klare vil de sende deg en e-post med instruksjoner om hvor du kan laste ned betaklienten. Denne betatesten er ikke direkte "åpen", men for øyeblikket ser det ut som alle som søker blir akseptert.

Vær oppmerksom på at Wish sine minstekrav får Half-Life 2 til å virke som en smågutt i forhold, så sørg for å lese FAQ-dokumentet til spillet for å se om systemet ditt holder før du skriver deg opp som betatester. De nødvendige lenkene finner du under reklamebanneret.

Siste fra forsiden