Betatestere ønskes til Tribes: Vengeance

Vivendi Universal Games har begynt å ta mot søknader fra folk som ønsker å betateste det neste spillet i Tribes-serien.

Betatestingen vil starte den 14. juni, med en svært liten gruppe spillere. Hver uke vil det imidlertid tas inn nye spillere, og etter planen skal spillet bli åpent for alle som ønsker det senere i sommer. Tribes: Vengeance skal etter planen komme ut i oktober i år.

Hvis du ønsker å betateste Tribes: Vengeance må du besøke Vivendi Universal sitt nettsted (følg lenken under), hvor du kan finne mer informasjon og et søknadsskjema. Betatestere vil bli valgt ut på grunnlag av maskinvarespesifikasjoner og tidligere erfaring med spilltesting.

Tribes: Vengeance vil være spillbart både i enspiller og flerspiller. Enspillerdelen lover å bli en intergalaktisk thriller der spilleren stadig får se glimt av fra rekke ulike historier, som på en eller annen måte henger sammen. Gjennom spillets gang vil du få oppleve hendelsene fra flere ulike synsvinkler. Dette høres unektelig svært spennende ut, og vi gleder oss til å se hvordan det vil fungere i praksis. Å eksperimentere med fortellerteknikker er ikke akkurat noe skytespill er særlig kjent for, og hvis Vivendi lykkes med Tribes: Vengeance skal vi ikke se bort i fra at det kan bli mer spennende å være skytespillfanatiker i tiden som kommer.

Flerspillerdelen er naturligvis den som har fått mest oppmerksomhet til nå, i og med at det er denne folk assosierer med Tribes-navnet, og her lover utviklerne å bygge videre på det solide fundamentet de forrige spillene har lagt. Gameplayet vil være lagbasert og det vil være massevis av kjøretøy å leke seg med. I tillegg forteller Vivendi og Irrational Games at de fokuserer på å gjøre spillet så modifiserbart som mulig, noe svært mange spillere vil se på som et stort pluss.

Siste fra forsiden