Bethesda: – Ha sex i dag!

Elder Scrolls-utvikleren vil belønne deg om du lager barn til ære for Skyrim.

I løpet av årene har vi sett spillstudioer iverksette en rekke absurde kampanjer for å promotere spillene sine. Noen husker kanskje at utgiveren Acclaim tilbød nær 70 000 norske kroner til de som oppkalte barnet sitt etter den velkjente spillfiguren Turok. Samme gjeng valgte også å betale fartsbøtene til utvalgte briter i 2002, for å promotere bilspillet Burnout 2. Denne gangen er det desto større Bethesda Softworks som slår til med kreative sprell.

Ifølge deres offisielle blogg er dette nemlig det perfekte tidspunktet å ha samleie på hvis man vil få barn den 11. november 2011, eller 11/11/11. Det er også utgivelsesdagen til The Elder Scrolls V: Skyrim. Dette ønsker spillets utvikler selvsagt å feire.

Et av de første bildene fra Skyrim.

Skulle du få barn på denne datoen og kalle det «Dovahkiin» - spillets navn på de av drageætt - vanker det en belønning. Spillstudioet sier lite om hvilken premie det i så fall er snakk om, men i tillegg til andre ting leker de blant annet med tanken på å gi deg (eller barnet) en spesialkonto hos spillnettbutikken Steam. Her vil du få tilgang til alle spillene Bethesda og selskapets eier Zenimax har gitt ut. Den skal også gi deg alle deres fremtidige spill gratis.

Et sånt påfunn går naturligvis ikke upåaktet hen, og spillstudioet tar nødvendige forbehold med glimt i øyet:

– Ingen belønning for å fullføre dette eventyret vil kunne rettferdiggjøre den ertingen barnet ditt kan, og sannsynligvis vil, utsettes for gjennom sin levetid. Bethesda Softworks er ikke ansvarlige for hvordan du oppdrar barnet ditt. Du får kanskje erfaringspoeng for dette oppdraget, men det kommer du ikke til å bry deg om klokka 3 om natta på en arbeidsdag. Å fullføre dette oppdraget kan også føre til mindre lyst til å spille TV-spill og/eller fungere som et menneske. Konsulter vennene dine før du begir deg ut på eventyret - det starter kanskje ikke i fengsel, men det ender sannsynligvis opp der, skriver de i bloggen.

Den siste setningen er en referanse til både Oblivion og Skyrim, som begge starter med at hovedpersonen befinner seg i fengsel.

The Elder Scrolls V: Skyrim skal utgis den 11. november i år, til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden