Bethesda har lansert The Orrery

Den andre miniekspansjonen til Oblivion har nå blitt lansert. Her må du hjelpe magikerlauget å gjenoppbygge et instrument som kalles The Orrery.

Bethesda fikk utvilsomt mer kritikk enn de hadde håpet på da de lanserte den første nedlastbare miniekspansjonen til Oblivion. Dette var to sett med hesterustninger, og mange spillere mente pakken kom med alt for lite innhold til å være verd prisen (250 Microsoft-poeng på 360 og 1,99 dollar på PC).

Nå har Bethesda lansert miniekspansjon nummer to, The Orrery. Bethesda har lyttet til kritikerne, noe som har ledet til en kraftig redusert pris på Xbox 360, hvor pakken koster 150 Microsoft-poeng, og en mindre prisredusering på PC, hvor den koster 1,89 dollar (12,1 norske kroner).

The Orrery er et kraftig instrument som befinner seg i Imperial City. Instrumentet er imidlertid ødelagt, og for å reparere det må du finne en rekke mekaniske deler som har blitt stjålet av landeveisrøvere. Når The Orrery er reparert, kan det gi deg nye egenskaper (basert på månefasene).

I følge folk som har lastet The Orrery-ekspansjonen ned, tar det mellom en halvtime og en time å fullføre oppdraget. Ekspansjonen er på cirka 18 MB, og PC-eiere finner den på Obliviondownloads.

Siste fra forsiden