Bethesda kunngjør Legend of Jack Sparrow

Tilhengere av Pirates of the Caribbean har allerede mye å glede seg til, og nå har Bethesda gitt dem enda mer.

Vi har allerede fortalt at Buena Vista har kunngjort flere spill basert på den neste Pirates of the Caribbean-filmen, og nå får tilhengere av den populære sjørøverfranchisen enda mer å glede seg til. Bethesda Softworks har nemlig kunngjort Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow, som utvikles i samarbeid med 7 Studios og skal komme på markedet til neste år, til Xbox, PC og PS2.

Bethesda forteller at spillerne får fekte seg gjennom et dusin spillområder med fullstendig interaktive kart og variert gameplay. Omgivelsene vil også være svært varierte, og inkluderer brennende bygninger, skipsvrak og fuktige, mørke huler. I det ene øyeblikket må du kjempe mot horder av fiender, og i det andre må du unngå å bli fanget av den britiske marinen. Etter hvert som du kjemper deg gjennom spillet, lærer du nye angrep og bevegelser som gjør spillkarakteren stadig farligere.

Det ser med andre ord ikke ut til at Bethesda vil lage en direkte oppfølger til det forrige Pirates of the Caribbean-spillet deres, som ble utviklet av Akella. Tilhengere av sjøkampene i Pirates of the Caribbean kan imidlertid glede seg over at Akella selv jobber med nye spill i samme stil, inkludert Swashbucklers: Blue & Grey.

Siste fra forsiden