Bethesda kunngjør Shivering Isles

Bethesda har nå offisielt kunngjort ekspansjonspakken Shivering Isles for Oblivion, og kommet med mye ny informasjon.

Vi har allerede vært klar over The Elder Scrolls IV: Shivering Isles en stund, men nå har Bethesda kommet med den offisielle kunngjøringen, samtidig som de har fortalt litt mer om innholdet i denne kommende ekspansjonspakken til det populære rollespillet Oblivion.

Bethesda forteller at Shivering Isles inneholder over 30 timer med nytt gameplay, hvor vi får utforske det daedriske riket til Prins Sheogorath, eller "Prince of Madness". På samme måte som ekspansjonene til Morrowind, legges Shivering Isles inn i hovedspillet slik at du kan reise til det nye området med allerede eksisterende spillfigurer, og så eventuelt reise tilbake for å fortsette der du slapp.

Sheogoraths galskap har to sider. Han er utrolig kreativ, men samtidig psykotisk, og dette gjør ham til en uforutsigbar karakter. Dessuten vil alt du finner i Shivering Isles vil være litt utenom det normale, noe som preger rikets innbyggere. Men nå trues riket av en mektig fare, og Sheogorath trenger din hjelp for å forsvare landet og innbyggerne dets mot ødeleggelsen.

Landskapet i The Shivering Isles er delt i to, nemlig Mania og Dementia. Her finner vi mystiske grotter, nye monstre (som grufulle insekter, kjøtt-atronacher, merkelige amfibier og mer), nye gjenstander, ingredienser, magiske formularer og våpen. Shivering Isles lanseres til Xbox 360 og PC denne våren. PC-versjonen vil selges i butikkene, mens Xbox 360-versjonen ser ut til kun å lanseres over Xbox Live.

Mer informasjon om denne ekspansjonspakken finner du hos Bethesda Softworks.

Siste fra forsiden