Telialigaen - League of Legends

Bifrost møter KAOS: – Har virket som et bunnlag i det siste

Support-spiller Mikael «Bruland» Bruland utelukker ikke enveiskjøring i Telialigaens fjede runde.

«Bruland» forventer seier mot KAOS
Dilan Rasol/Bifrost

SLIK SPILLES FJERDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

TORSDAG 18. FEBRUAR
18:00 - Rich Gang - Wizard
18:00 - Domino - FloWenZ
18:00 - Nordavind - HyFerion5
18:00 - Riddle - Vanir
20:00 - KAOS - Bifrost

Se resten av kampene i terminlisten »

Tre runder av Telialigaen er forbi, og alt indikerer en uhyre jevn sesong. Mellom tredje- og sisteplass skiller det kun to poeng, og hele seks lag deler tabellens jumboplass.

Foreløpig topper Nordavind og Bifrost tronen, og ingen har klart å ta poeng fra lagene. I Telialigaens fjerde runde møter Bifrost ligaens veteraner fra KAOS, og endelig får seerne servert den sagnomsuste kampen i Mid Lane mellom «HHNeverLucky» og «Zhandia».

Kampen ser du torsdag 18. februar klokken 20:00 på Twitch »

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

Jobber i motbakke

DISSE SPILLER FOR KAOS

Vis mer

Håkon «KOOLBERG» Solberg (Top)
Adrian «Dipzey» KJellesvik (Jungle)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Magnus «lil ambivert» Hornnes (ADC)
Espen «espen5b» Drange Jensen (Support)

KAOS' SISTE RESULTATER

🟡 🔴 🟡

«KOOLBERG» ser fram til å møte «HHNeverLucky» og Bifrost
Sindre Stien/Good Game

Så langt har KAOS slitt med å sanke seire i Telialigaen. En relativt tøff sesongåpning har ført til at laget deler tabellens sisteplass med fire andre lag.

Lagets Top Lane-spiller Håkon «KOOLBERG» Solberg legger ikke skjul på at sesongåpningen har vært tøff.

– Det er ikke en hemmelighet at vi jobber i motbakke akkurat nå. Spesielt i Telia Esports Seires Norway fikk vi en hard smell, mens Telialigean har vært mer som forventet, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: «Noobwork» og Omaken kjøper et av verdens beste CS:GO-lag

Tross poengmangel ser Solberg lyst på å spille for egen organisasjon med resten av veteranene. Integrasjonen av «Dipzey» i spillerstallen ser ut til å ha fungert bra, og Solberg beskriver Jungle-spilleren som mer mekanisk begavet enn sin forgjenger «Sharp».

Les også
Apeks er mer sårbare enn noen gang - fredag starter Counter-Strike-sluttspillet

– Det er kjempekult å spille for sin egen organisasjon. Vi kan utvikle oss i den retningen vi vil, og skape det konseptet vi ønsker. Gutta kan være seg selv 100-110% til enhver tid. Vi er stort sett samme gjeng som i fjor, og forskjellen mellom «Dipzey» og «Sharp» er kanskje at førstnevnte er hakket mer mekanisk begavet, mens «Sharp» er mer glad i makrospill. «Dipzey» har også mer gatekred, lavere IQ og fetere tatoveringer.

LES OGSÅ: «Zykes» har signert for Wizard

Hvorvidt KAOS klarer å finne formen mot Bifrost gjenstår å se, men Solberg ser likevel fram til kampen, og spesielt til å møte «HHNeverLucky» som tidligere har uttrykt en frykt for å spille mot Mid Lane-spiller «Zhandia».

– Det kommer til å bli rått å spille mot «HHNeverLucky». Meldingen fra «Zhandia» er at han må huske å kjøpe inn nok Litago, slik at han har noe å sippe på mens karakteren hans er død.

Utelukker ikke enveiskjøring

DISSE SPILLER FOR BIFROST

Vis mer

Roshan «I am Kees» Visser (Top)
Taneli «Tanu» Renfors (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Mikael «Bruland» Bruland (Support)

BIFROSTS SISTE RESULTATER

🟢 🟢 🟢

Før sesongåpningen kunne Support-spilleren Mikael «Bruland» Bruland fortelle om Bifrosts ambisjoner om å utfordre Nordavind, samt spill i Telia Masters og Northern League of Legends Championship (NLC). Utviklingen har vært god så langt, men Bruland forteller at laget fremdeles har enn jobb å gjøre for å leve opp til ambisjonene.

– Vi har fortsatt et lite stykke å gå, men ut ifra hvordan det går i NLC så ser det ikke ut som Nordavind er på et helt annet nivå heller. Det kan nok bli jevnere enn hva folk tror.

LES OGSÅ: Norske «Mrofficer88» ledet Cowana til toppen av Rainbow Six Siege

Også på individuelt nivå har Bruland merket stor fremgang så langt i sesongen, og beskriver seg selv som en helt ny spiller med mye mer selvtillit enn før.

– Jeg har endret spillestilen min helt, og har blitt mer selvsikker på alt jeg gjør. Tidligere har jeg jeg kollapset helt om jeg møtte bedre Support-spillere. Nå ser jeg muligheter til å ikke bare prøve å prestere jevnt mot dem, men også å faktisk slå de.

LES OGSÅ: – Alliance er som en familie for meg

Selvsikkerheten lyser også gjennom når Bruland snakker om ukas hovedkamp mot KAOS. Han har ingen reell tro på at det kan by på poengdeling, og utelukker ikke enveiskjøring mot veteranene.

– I teorien er KAOS et av lagene som kan utfordre for poengdeling, men i praksis har det i det siste virket som om de er et bunnlag. «Eskii» er en av de store årsakene til at KAOS vinner når de faktisk vinner, så «espen5b» må fylle noen store sko. For hans skyld håper jeg at det blir jevnt, men en skal ikke se bort ifra at det kan bli enveiskjøring for oss denne kampen.

Siste fra forsiden