Telialigaen - League of Legends

Bifrost vant mot KAOS: – HyFerion5 bringer nok mer kaos enn spillerne her

Bifrost troner dermed på delt førsteplass med Nordavind.

Bruland er alt annet enn overrasket etter seieren mot KAOS.
Dilan Rasol/Bifrost

SLIK ENDTE FJERDE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

TORSDAG 18. FEBRUAR
Rich Gang 1 - 1 Wizard
Domino 1 - 1 FloWenZ
Nordavind 2 - 0 HyFerion5
Riddle 1 - 1 Vanir
KAOS 0 - 2 Bifrost

Se resten av kampene i terminlisten »

Support-spiller Mikael «Bruland» Bruland i Bifrost gikk hardt ut mot KAOS på forhånd av Telialigaens fjerde runde. Med lagets selvsikkerhet og høye ambisjoner om spill i Northern League of Legends Championship må en kunne forvente seg en god visning i hjemlig serie.

Seerne fikk på alle måter servert en god visning med imponerende prestasjoner på både individuelt- og helhetlig nivå. Support-spiller Bruland var dog ikke særlig imponert over motstanderens prestasjon.

– KAOS gjorde egentlig mindre enn vi hadde forventet. I forrige oppgjør hadde vi gruet oss litt til kampen, fordi vi var usikre på hvordan de kom til å vise seg frem. Etter litt analyse følte vi at vi var veldig klare for hva de hadde å komme med. De har mistet identiteten sin, og HyFerion5 ser ut til å bringe mer kaos enn de, sier han til Gamer.no.

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

Artikkelen fortsetter under bildet

Slik ser tabellen ut etter fjerde runde.
Telialigaen.no

Klasseforskjell

Kristian «Sangopan» Heggland (t.v.) er imponert over formen til Bifrost.
Sindre Stien/Good Game

På forhånd av sesongen var det få som trodde at KAOS kom til å slite nevneverdig mye med å kvalifisere seg til sluttspillet. League of Legends-kommentator Kristian «Sangopan» Heggland hadde ikke forventet nivåforskjellen lagene viste.

– Det som på forhånd av sesongen så ut til å bli en av toppkampene endte opp i klasseforskjell, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

– Bifrost ser utrolig sterke ut akkurat nå, og det skal bli spennende å se hvordan de måler seg mot gutta i Nordavind.

LES OGSÅ: «Noobwork» og Omaken kjøper et av verdens beste CS:GO-lag

Les også
FaZe røk ut like før sluttspill i PGL Major Stockholm

Heggland er tydelig imponert over nivået Bifrost har vist i Telialigaen og Telia Esports Series Norway, og med god grunn - laget topper tabellen med Nordavind, og møter Nordavinds andrelag i TESN-finalen søndag 28. februar. Når det kommer til KAOS-laget, er Heggland innstilt på at de leverer under sine ferdigheter, og kommentatoren forventer mer av laget i tiden som kommer.

– For KAOS sin del vil jeg si at de har litt å jobbe med. Vi forventet mer av dette laget før sesongen, og jeg er helt sikker på at de forventer mer av seg selv også. Det er mulig at mangelen av «Eskii» også spiller inn, men når det er sagt var ikke «Espeb5b» grunnen til at de tapte mot Bifrost. Det er rett og slett for svakt fra alle hold.

LES OGSÅ: – Det var en desperat seier

– KAOS ser ut som et bunnlag

I oppgjørets første kamp la Bifrost opp til en strategi mange refererer til som en fastende ADC-spiller. Dette innebærer at ADC-spilleren spiller helten Senna, og at Support-spilleren får mesteparten av gullet i spillets innledende fase. Bruland legger ikke skjul på at en slik strategi krever litt omstilling for hans del.

DISSE SPILLER FOR BIFROST

Vis mer

Roshan «I am Kees» Visser (Top)
Taneli «Tanu» Renfors (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Mikael «Bruland» Bruland (Support)

BIFROSTS SISTE RESULTATER

🟢 🟢 🟢 🟢

– Jeg er ikke den beste til å drepe minions, så det krever litt rejustering når vi spiller fastende Senna. Åpningen av første kamp ble dermed litt rotete, men vi har jo en klart bedre lagkomposisjon og vi vinner på hele kartet, så det blir veldig lett å spille kampen. En stor fordel for KAOS var jo at de hadde muligheten til å legge opp til et ideelt heltevalg for «Zhandia», men de utnyttet den ikke godt. Det er som «HHNeverLucky» sa, at han dessverre ikke fikk drukket noe Litago, ettersom han ikke døde.

LES OGSÅ: – Må spille med de kortene jeg får tildelt

Med kun tre poengs forskjell mellom 3.- og 10. plass på tabellen er det duket for et rotterace for å nå sluttspillet i sesongens andre halvdel. Bruland drar frem både Domino og Riddle som potensielle kandidater, og står fremdeles ved hans syn på KAOS.

DISSE SPILLER FOR KAOS

Vis mer

Håkon «KOOLBERG» Solberg (Top)
Adrian «Dipzey» KJellesvik (Jungle)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Magnus «lil ambivert» Hornnes (ADC)
Espen «espen5b» Drange Jensen (Support)

KAOS' SISTE RESULTATER

🟡 🔴 🟡 🔴

– Jeg står ved mine ord om at KAOS ser ut som et bunnlag, men du kan på en måte ikke vite med den gjengen. Lagene fra 3. - 10. plass ser veldig jevne ut, og på grunn av at mange lag spiller uavgjort vil det alltids være sjans for å nå sluttspillet. Jeg ser for meg at både Domino og Riddle klarer å komme seg til sluttspillet, men man skal ikke se bort ifra andre overraskelser, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: «Zykes» har signert for Wizard

I fjorårets sluttspill gledet Bifrosts Mid Lane-spiller Alexander «HHNeverLucky» Fedde seg over at han slapp å møte «Zhandia» i semifinalen etter å ha blitt slått tidligere i sesongen. Fedde var tydelig fornøyd etter å ha vunnet over både hans Mid Lane-motstander og videre oppgjøret mot KAOS.

– Jeg var veldig fornøyd med at «Zhandia» valgte Orianna, og ikke en av hans aggressive helter som Yone eller Irelia. Spillestilen hans passer perfekt til slike helter, som gjør at han blir veldig skummel når han spiller de, sier han til Gamer.no.

Siste fra forsiden