Big Huge Games presenterer Rise of Legends

Skaperne av Rise of Nations er i full gang med et nytt sanntidsstrategispill, og denne gangen har de en liten overraskelse på lager.

Etter knallsuksessen med Rise of Nations skulle en kanskje tro at Big Huge Games ville gått for det tryggeste valget, og utviklet en etterfølger i samme stil som originalen. Det har de, heldigvis for oss som liker litt variasjon i spillkosten, ikke gjort. Rise of Legends dropper nemlig fokuset på den ekte verdens historie til fordel for noe helt annet.

Rise of Legends foregår i en fantasiverden uten de vanlige orkene, alvene og dvergene. I stedet får vi en "steampunk"-verden hvor teknologi og magi kolliderer i et spennende og unikt sammensurium. Gameplayet vil imidlertid minne om det vi kjenner fra før - her får du, som i Rise of Nations, lede en sivilisasjon fra vuggen til verdensherredømme.

De ulike sivilisasjonene virker forøvrig svært interessante. Til nå har Big Huge Games kun lettet på sløret hva to av dem angår - Vinci og Alim. Vinci er, som navnet gir et lite hint om, inspirert av renessanseartisten Leonardo Da Vinci og hans mekaniske underverker. Alim er helt annerledes, med arabisk-inspirerte palasser, sandstormer og magiske lamper. I tillegg til Vinci og Alim får vi to andre sivilisasjoner.

Brian Reinolds (sjefen hos BHG) forteller at Rise of Legends ikke må sees på som Rise of Nations 2, selv om utvikleren selv refererer til det som en åndelig etterfølger. Hvis du har lyst til å finne ut mer om Rise of Legends, kan du besøke Big Huge Games sitt nettsted (lenken befinner seg nederst på siden), hvor du blant annet vil finne noen temmelig slående bilder fra spillet.

Siste fra forsiden