Bilder fra nytt Divinity-rollespill

Belgiske Larian Studios har lisensiert Valve sin Source-motor for å lage et nytt rollespill. Her er de første bildene.

Divine Divinity og Beyond Divinity har blitt svært godt mottatt av rollespillelskere verden over, og selv om de aldri ble vanvittige salgssuksesser, har de åpenbart solgt nok til at belgiske Larian Studios kan fortsette å lage spill i serien.

Nå har de offentliggjort tre lekre bilder fra det neste prosjektet deres, som benytter seg av samme spillmotor som Half-Life 2 og Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Bildene viser frodige middelalderaktige landskap og bygninger, og detaljnivået er svært høyt.

Larian har ikke fortalt hvilket spill bildene er hentet fra, men de som har spilt Divine Divinity vil utvilsomt kjenne igjen navnet Verdistis, som er tydelig profilert på et vegskilt. Det at byen Verdistis er en del av spillet tyder på at det foregår i Divinity-verdenen, og det er ikke usannsynlig at vi her ser på de første bildene fra Divine Divinity 2.

Vi vil følge dette prosjektet fremover, og forhåpentligvis gi deg mer informasjon så snart som mulig, kanskje allerede her fra E3 i Los Angeles. Bildene finner du på nettstedet til Larian.

Siste fra forsiden