Biljardhaien vender tilbake

ZOO Digital Publishing har akkurat kunngjort de første detaljene rundt Pool Shark 2, et nytt biljardspill fra Blade Interactive.

Blade Interactive har stått for World Championship Snooker-serien, og har dermed god trening i å lage denne typen spill. Med en oppdatert fysikkmotor håper utviklerne at Pool Shark 2 blir det mest realistiske biljardspillet til nå.

I og med at biljardspillmarkedet begynner å bli litt folksomt etter hvert, er det vanlig at utviklere av denne typen spill prøver å fokusere på mer enn bare det å lage en utmerket biljardsimulasjon. Pool Shark 2 inneholder en rekke fargerike karakterer som vil prøve å spille fra deg pengene dine, og hver av disse kommer med sin egen stil, dialoger og utseende. Noen vil, for eksempel, prøve å fornærme deg slik at du mister konsentrasjonen.

Spillet foregår over ti detaljerte områder, og ikke bare kommer disse med særegne biljardbord, men omgivelsene er også fulle av liv og detaljer. Hvert av disse stedene er hjemmet til to av spillets 20 karakterer, hvor de venter på noen å spille mot (deg).

Pool Shark 2 inneholder en mengde ulike former for biljard, og kommer dessuten med et eget "trick shot"-modus. Spillet inneholder mulighet til å spille online. Pool Shark skal etter planen lanseres i november, til Xbox, PS2 og PC.

Siste fra forsiden