Billig BiosFear

Tiscali Games kunngjør prisene på dette koreanske MMORPG-spillet, og de er faktisk ganske rimelige.

Selve klienten, altså all programvaren du trenger for å spille, er gratis. Månedsavgift må du naturligvis betale, men denne er lav i forhold til gjennomsnittet. En måned koster 6.95 Euro (ca. 58 kr), tre måneder koster 17.95 Euro (ca. 150 kr), mens en bestilling for seks måneder vil koste deg 29.95 Euro (ca. 251 kr).

Dette spillet har allerede rukket å bli en enorm suksess i Sør-Korea, hvor interessen for denne typen spill har tatt helt av i løpet av de siste årene. Akkurat nå er betatestingen av den europeiske versjonen i gang. BiosFear er et relativt ukomplisert spill, og utviklerne skryter av at du ikke behøver å lese lange manualer for å kunne spille det.

I tillegg til fargerik 3D grafikk og stor frihet i forhold til hvor du vil se handlingen fra, inneholder BiosFear mye av det vi forventer fra et MMORPG i dag. Spillere kan danne organisasjoner ("guilds") og alliere seg med eller gå til krig mot andre organisasjoner. Våpen og andre gjenstander kan produseres, kjøpes og selges, og prisene forandrer seg basert på en dynamisk økonomi.

Det som imidlertid virker som et av spillets mest spennende aspekter er muligheten til å ha kjæledyr. Disse må du oppdra selv, og selv om dette vil kreve mye tid og penger, vil kjæledyret ditt kunne bli en svært lojal kompanjong og til stor hjelp når du møter vanskelige fiender.

Siste fra forsiden