Billig moro fra Xplosiv

Xplosiv har kunngjort at de vil gi ut et bordtennisspill og et klassisk, 2D skytespill til PS2. I tillegg lanserer de Mashed: Fully Loaded til flere plattformer.

Xplosiv er en del av den britiske utgiveren Empire Interactive, og fokuserer stort sett på å selge nyutgivelser av gamle spill til nedsatt pris. I løpet av de siste dagene har de imidlertid kunngjort tre nye billigspill som ikke tidligere har vært på det europeiske markedet: SpinDrive Ping Pong, Gunbird: Special Edition og Mashed: Fully Loaded.

SpinDrive Ping Pong er, som navnet tilsier, et bordtennisspill. Spillet er spesialutviklet for Xplosiv, og inneholder tre spillmoduser; "Tournament Mode", "Rally Mode" og "Exhibition Mode". Xplosiv skryter av at SpinDrive Ping Pong kommer med superrealistisk ballfysikk, og lover at talentfulle spillere får full kontroll over ballens rotasjon. Det vil i tillegg være et enkelt spill å komme inn i.

Ellers loves spektakulære spesialskudd (hver spiller har sine egne spesialbevegelser) og muligheten for å tre inn i sakte film for å redde vanskelige baller. Spillet skal lanseres på PS2 i mars, til redusert pris. PS2-eiere kan også se frem til å prøve Gunbird: Special Edition, et klassisk skytespill i 2D.

I Gunbird: Special Edition kontrollerer du et romskip som må skyte omtrent alt det som beveger seg. Historien involverer fem modige eventyrere på jakt etter en hellig eliksir, og avhengig av hvilke karakterer du velger å spille som vil den utvikle seg annerledes. Xplosiv lover over seksti mulige avslutninger, noe som forhåpentligvis vil friste folk til å spille flere ganger.

Ellers loves det vanlige - massevis av bonuser, spesialangrep og fiender, samt mulighet for to spillere og at hvert brett kan spilles igjennom i et eget øvingsmodus. Det er for øyeblikket ikke satt noen utgivelsesdato for Gunbird: Special Edition.

I tillegg til disse to spillene kommer Xplosiv til å lansere en spesialutgave av bilspillet Mashed!, som har fått navnet Mashed: Fully Loaded. Vi har tidligere fortalt litt om denne, og kan gjenta at spillet vil komme med seks nye treningsmoduser (som til sammen skal tilby over en times ekstra gameplay), nye mesterskap ("Turbo", "Ice" og "Night"), et forbedret bonussystem, bedre kamera (noe som var høyst nødvendig), nye spesialeffekter og forbedret grafikk.

Spillet kommer med 15 ulike miljøer, 30 ulike banevariasjoner og 15 ulike biler (originalen hadde 13 miljøer, baner og biler). I tillegg får vi 60 enspillerutfordringer, altså 21 mer enn i originalen. Mashed: Fully Loaded skal etter planen lanseres i løpet av årets første kvartal, til PC, Xbox og PS2.

Siste fra forsiden