Biosfear-beta snart i gang

Det sørkoreanske MMORPG-spillet Laghaim kommer til Europa under navnet Biosfear, og nå kan du prøve det hvis du er rask og heldig.

Dette spillet har allerede rukket å bli en enorm suksess i Sør-Korea, hvor interessen for denne typen spill har tatt helt av i løpet av de siste årene. I forbindelse med at spillet nå skal utgis i Europa er det satt i gang betatesting. Hvis du vil være med, må du registrere deg på spillets hjemmeside. Til å begynne med vil kun et lite antall spillere slippes inn i onlineverdenen, men flere vil få besøke den etter hvert.

Biosfear er et relativt ukomplisert spill, og utviklerne skryter av at du ikke behøver å lese lange manualer for å kunne spille det. Biosfear er i full 3D, og gir deg stor frihet i forhold til hvordan du vil se handlingen. Spillet inneholder også massevis av lekre grafikkeffekter.

I tillegg inneholder Biosfear mye av det vi forventer fra et MMORPG i dag. Spillere kan danne organisasjoner ("guilds") og alliere seg med eller gå til krig mot andre organisasjoner. Våpen og andre gjenstander kan produseres, kjøpes og selges, og prisene forandrer seg basert på en dynamisk økonomi.

Det som imidlertid virker som et av spillets mest spennende aspekter er muligheten til å ha kjæledyr. Disse må du oppdra selv, og selv om dette vil kreve mye tid og penger, vil kjæledyret ditt kunne bli en svært lojal kompanjong og til stor hjelp når du møter vanskelige fiender.

Siste fra forsiden