Nintendo Direct

Bioshock- og Borderlands-seriene er på vei til Switch

XCOM 2 var også blant nyhetene i den nye Nintendo Direct-sendingen.

Nintendo avholdt nettopp en ny Direct-sending, i et noe mer sparsomt format på grunn av pågående virus-pandemien, og den bød på en del snacks som muligens kan lette på humøret til Nintendo-fansen i den krevende tiden.

En av hovednyhetene var at tre av utgiveren 2K sine mest populære spillserier nå er på vei til Switch.

Blant spillene som Switch-eiere kan se frem til er den kritikerroste Bioshock-serien, i form av Bioshock Collection – som består av «Remastered»-utgavene av de to første spillene i tillegg til BioShock Infinite: The Complete Edition.

Borderlands og XCOM 2

Den andre 2K-nyheten er Borderlands Legendary Collection, som består av Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel.

Borderlands er også på vei til Switch.
Nintendo

Fans av XCOM-serien kan dessuten se frem til XCOM 2 Collection. Den byr på strategispillet XCOM 2, de fire DLC-pakkene Resistance Warrior Pack, Anarchy’s Children, Alien Hunters og Shen’s Last Gift, samt War of the Chosen-utvidelsen i én pakke.

Både Bioshock Collection, Borderlands Legendary Collection og XCOM 2 Collection slippes til Nintendo Switch den 29. mai, men Nintendo tar et lite forbehold på grunn av den pågående pandemien.

Nintendo brukte ellers Direct-sendingen til å dele flere klipp fra Xenoblade Chronicles Definitive Edition, den kraftig oppussede nyversjonen av det kritikerroste Wii-rollespillet fra 2010, som gir oss mer innsikt i endringene og forbedringene. Også dette skal slippes 29. mai.

Ikke minst fikk vi se mer fra Bravely Default 2, som ble offisielt kunngjort i desember i fjor, og en kanskje enda viktigere nyhet er at dette spillet har en spillbar demo som kan lastes ned nå. Bravely Default 2 slippes i år, men har ennå ikke fått en dato.

Nintendo slapp nylig selv et nytt spill: Animal Crossing: New Horizons byr på ro og enormt mye glede i en krevende tid »

Siste fra forsiden