Bravely Default II

Vi kalte Bravely Default en sann perle – nå får spillet (enda) en oppfølger

Bravely Default II byr på klassisk Square Enix-rollespill til neste år.

Nintendo trakk nylig sløret av Bravely Default II, en oppfølger til det klassiske Square Enix-rollespillet fra 2013. Det kommende eventyret skal lanseres en gang til neste år, og blir da kun å finne på Nintendo Switch.

Mer Bravely

Bravely Default II introduserer fire nye helter, kalt Heroes of Light.
Square Enix

I en pressemelding skriver Nintendo at Bravely Default II skal fortelle en ny historie i en ny verden, der spillere får styre en ny gjeng med helter. Videre har vi fått en kort teaser-video for opplevelsen – som du kan se over – der utvikleren lokker med vakre omgivelser, snakk om kamper og skjebne og et lydspor som får følelsene i sving.

Utviklingsarbeidet utføres av det samme teamet som skapte det opprinnelige Bravely Default-spillet for Nintendo 3DS. Vår anmelder var blant de som begeistret seg over originalen, som han kalte «en sann perle».

– Du blir hektet. Både gjennom de enormt engasjerende mekanikkene, men også fordi spillet byr på en sjarmerende og underholdende verden. Persongalleriet og verdenen de lever i er godt skildret, og det ligger mye tanke og arbeid bak alt, skrev Øystein Furevik for seks år siden.

Det hører med til historien at Bravely Default allerede har fått en oppfølger, kalt Bravely Second. Det spillet fikk imidlertid langt fra en like god mottakelse her på bruket, og Furevik uttrykte stor skuffelse i sin anmeldelse.

Så får vi se hva slags Bravely som dukker opp på Nintendo Switch til neste år.

En oppfølger er også på vei for Axiom Verge.
Det Metroid-inspirerte plattformspillet kommer også til Switch i 2020 »

Siste fra forsiden