BioShock

Her er den etterlengtede PC-demoen av actionspillet BioShock.

Det er nå bare få dager til BioShock lanseres i Norge. Spillet har allerede fått glitrende kritikk verden over, og Xbox 360-demoen som ble lansert i forrige uke har også høstet mange lovord.

BioShock tar oss med til en verden under havet. Opprinnelig skulle den bli et Utopia, et perfekt samfunn der genetisk manipulerte og overlegne mennesker levde i fred og harmoni. Slik gikk det imidlertid ikke, og når du kommer dit minner undervannsverdenen Rapture mer om et helvete.

Den nylanserte PC-demoen lar deg ta dine første skritt i de fuktige korridorene til Rapture, hvor du får oppleve en rekke av elementene BioShock-utviklerne er stolte av. I tillegg får du mulighet til å teste hvordan spillet fungerer på din maskin, noe som utvilsomt kan komme godt med om du er i tvil om hvilken versjon av spillet du skal kjøpe.

Både nVidia og ATI har forresten lansert nye drivere spesielt for BioShock. Det er ikke klart nøyaktig hvordan disse påvirker spillet, men om du ønsker å få den beste BioShock-opplevelsen du kan er det sikkert lurt å laste dem ned.

Demoens installasjonsfil er på massive 1.85 GB, så vær forberedt på litt venting om du har en langsom linje.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Siste fra forsiden