Bioware annonserer Star Wars-MMO

Basert på Knights of the Old Republic

Bioware, EA og Lucasarts slipper Wookien ut av sekken.

Etter lengre tids spekulasjon er det nå endelig bekreftet at Bioware jobber med MMO-spillet Star Wars: The Old Republic. Spillet bygges på samme grunnmur som de to populære Knights of the Old Republic-rollespillene.

Laseraction i Star Wars: The Old Republic.

Spillet er satt 300 år etter det første Knights of the Old Republic, og circa 3600 år før filmene vi kjenner så godt. Bioware har fått stor frihet til å utvikle historien, og du skal få muligheten til å spille som helt eller skurk i et avgjørende øyeblikk i galaksens historie.

I The Old Republic får du muligheten til å spille Jedi, Sith eller en rekke andre uannonserte klasser. Handlingene dine vil selvsagt avgjøre om du beveger deg mot den lyse eller mørke siden av Kraften.

– Vårt mål er å gi spillere en følelsesladet og givende spillopplevelse som kombinerer tradisjonelle MMO-elementer med nyvinninger innen historiefortelling og figurutvikling, sier Bioware-sjef Greg Zeschuk ifølge Gamespot.

I tillegg til å spille sammen med andre mennesker i grupper, skal det også bli mulig å gjøre oppdrag sammen med datastyrte figurer i spillet. Disse vil enten hjelpe deg eller forråde deg, avhengig av dine handlinger.

Spillet er så langt kun bekreftet til PC, og har ikke fått en slippdato.

For enda mer informasjon om tittelen bør du ta en kikk på Gamespots omfattende artikkel om Star Wars: The Old Republic.

Siste fra forsiden