BioWare åpner nettbutikk

Kanadiske BioWare har nå åpnet nettbutikken sin, hvor du kan kjøpe og laste ned offisielle NeverWinter Nights-moduler.

For øyeblikket er utvalget på BioWare sin nettbutikk relativt begrenset. Du kan velge mellom to moduler til NeverWinter Nights; Kingmaker og ShadowGuard. Kingmaker skryter av en ikke-lineær historie som kan spilles om og om igjen. Her må du legge ut på en reise for å møte ondskapen som skjuler seg i et gammelt slott. Modulen lover fem til åtte timers gameplay, ny musikk og over 500 linjer med dialoger fremført av profesjonelle skuespillere. Kingmaster kan kjøpes i to ulike versjoner.

ShadowGuard er mindre, og tilbyr kun to til tre timers spilletid. Til gjengjeld er prisen lavere, og du får dessuten en annen modul, Witch's Wake, med på kjøpet. Alle de nye modulene er skapt med fokus på enspiller. Du finner BioWare-butikken ved å følge lenken nederst på siden.

Det spennende spørsmålet er naturligvis hva som er BioWare sin videre plan med nettbutikken sin, og det er mange som spekulerer i om de vil følge fotsporene til selskaper som Stardock og Valve, og satse på onlinedistribuering av kommende PC-titler.

Siste fra forsiden