BioWare kommer snart med stor Dragon Age-kunngjøring

EA

BioWare har i grunnen bare snakket om sin kommende tittel Anthem den siste tiden, og vi har hørt fint til spillseriene som vi best kjennet studioet for. Nå skal vi snart serveres en godbit, ser det ut til.

BioWare-sjefen selv, Casey Hudson, kom nemlig nylig med en liten oppdatering som nok er av interesse for Dragon Age-fansen.

– Dragon Age er en utrolig viktig serie for studioet vårt, og er spente på å fortsette arven til serien. Se etter mer om dette i løpet av den kommende måneden (men jeg vil ikke fortelle dere hvor dere finner det), ertet Hudson på BioWare-bloggen.

Det er nå temmelig nøyaktig fire år siden Dragon Age: Inquisition kom ut, og nå er det sannelig på tide med nye kunngjøringer, vil nok mange si.
EA

Fire år siden forrige tittel

Dette kan altså med rimelighet tolkes dithen at BioWare har en større kunngjøring om Dragon Age på gang i desember, men akkurat hva denne vil innebære kan man selvsagt bare spekulere i.

Det kan dreie seg om en mindre spinoff-tittel, men sjansen er nok også stor for at studioet har en fullblods Dragon Age-tittel underveis.

Det er nå nøyaktig fire år siden den forrige tittel i serien, Dragon Age: Inquisition, kom ut, og studioet har ennå til gode å lansere et spill i serien eksklusivt for denne konsollgenerasjonen.

Sist vi skrev om serien var for et års tid siden, da kreativ sjef for Dragon Age, Mike Laidlaw, forlot studioet. Det skjedde imidlertid uten bitterhet, og i visshet om at gjenværende medarbeidere vil gjøre en god jobb med serien.

– Det har vært en ære å være en del av Dragon Age-teamet, og jeg er sikker på at verdenen vi skapte sammen er i gode hender. Jeg gleder meg til å se hva som kommer, skrev Laidlaw da han tok hatten sin og gikk i oktober i fjor.

Les også: Se 20 minutter fra Anthem »

Siste fra forsiden